ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ | Aegean Medical Doctors Thessaloniki | Halkidiki
Aegean Medical

COVID-19 τεστ Θεσσαλονίκη. Ιατρικό εξειδικευμένο δίκτυο το οποίο, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, εκτελεί μοριακές δοκιμές covid-19. Οι καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Προσφέροντας ιατρική υποστήριξη 24/7 για να ζήσετε διακοπές χωρίς προβλήματα

Δίκτυο Aegean Medical
THESSALONIKI - MITROPOLEOS
+ 30 2310 224 224

THESSALONIKI - AMPELOKIPOI
+ 30 2310 730 070

THESSALONIKI - 25IS MARTIOU
+30 2310 303 050

STAVROS
+ 30 698 111 0786

ASPROVALTA
+ 30 698 111 0786

VRASNA
+ 30 698 111 0786

HANIOTI
+ 30 698 517 9999

POLYCHRONO
+ 30 698 517 9999

PEFKOCHORI
+ 30 698 517 9999

N. MARMARAS
+ 30 698 517 9999

AIDIPSOS
+ 30 698 517 9999

PEFKI
+ 30 698 517 9999

Follow Us On Instagram

Δευτέρα-Παρασκευή 7-22:00, Σάββατο 7-15h

Διαγνωστικό κέντρο - Μητροπόλεως

+30 698 517 9999  +30 2310 224 224

info@aegeanmedical.gr

Γραφεία σε όλη την Ελλάδα

Τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε μας

ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - Aegean Medical Service

Τα ολοκληρωμένα ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ της Aegean Medical Service προσφέρονται σε προνομιακές τιμές και διενεργούνται χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό γιατρού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις εξετάσεις αλλά και για να κλείσετε ραντεβού, απευθυνθείτε στο κέντρο που σας εξυπηρετεί μέσω τηλεφώνου ή e-mail είτε μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα μας online.

Ανακαλύψτε τώρα τις υπερπροσφορές στα πακέτα μας για τον μήνα
Δεκέμβριο. Τώρα στις γιορτές ας κάνουμε το δώρο της υγείας στον εαυτό μας.

Aegean Medical Service

Το POST COVID CHECK UP είναι ένα πακέτο το οποίο παρέχει απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή λειτουργία του οργανισμού των νοσησάντων από Covid 19, καθώς επίσης και εκείνων που παρουσιάζουν Long  Covid Syndrome.

Aegean Medical

Ο Έλεγχος της Αναιμίας περιλαμβάνει επιλεγμένες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η ύπαρξη ενδεχόμενης αναιμίας και να διερευνηθούν οι αιτιολογικοί παράγοντες.

Aegean Medical Service

Πρόκειται για ένα πακέτο αιματολογικών εξετάσεων που στοχεύουν στην παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του προστάτη.

Aegean Medical Service

Το πακέτο αυτό αποσκοπεί στην ενημέρωση για πιθανή νόσηση από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως η ηπατίτιδα, η σύφιλη κ.α.

Aegean Medical Service

Ο Πλήρης Έλεγχος του Θυρεοειδούς περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις για τον έλεγχο της εύρυθμης λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.

Aegean Medical Service

Ο Έλεγχος του Θυρεοειδούς περιλαμβάνει ορισμένες αιματολογικές εξετάσεις για τον έλεγχο της εύρυθμης λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.

Aegean Medical Service

Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλες τις βασικές μετρήσεις, οι οποίες  μας παρέχουν πληροφορίες για την εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού και την καλή λειτουργία του οργανισμού των παιδιών.

Aegean Medical Service

Ο Προγεννητικός Έλεγχος περιλαμβάνει ορισμένες μετρήσεις που συνιστώνται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και που αποσκοπούν στην έγκαιρη διάγνωση παθήσεων ή αναπτυξιακών ανωμαλιών στο έμβρυο.

Aegean Medical Service

Ο Προγεννητικός Έλεγχος PLUS περιλαμβάνει όλες τις εξετάσεις που συνιστώνται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και που αποσκοπούν στην έγκαιρη διάγνωση παθήσεων ή αναπτυξιακών ανωμαλιών στο έμβρυο.

Aegean Medical Service

Πρόκειται για ένα πακέτο εξετάσεων, που ελέγχει το γενικό επίπεδο υγείας και περιλαμβάνει κάποιες βασικές πληροφορίες για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Aegean Medical Service

Το συγκεκριμένο πακέτο εξετάσεων ελέγχει και προλαμβάνει παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, του ήπατος καθώς και ασθένειες που σχετίζονται με την πήξη του αίματος.

Aegean Medical Service

Το πακέτο NUTRI+ περιλμβάνει ένα σύνολο εξετάσεων για τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα μέταλλα που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Aegean Medical Service

Ο Έλεγχος του Διαβήτη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη, τη μείωση και τον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Aegean Medical Service

Με τον συγκεκριμένο έλεγχο παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα των ορμονών που σχετίζονται με την γονιμοποίηση.

Aegean Medical Service

Πρόκειται για ένα σύνολο αιματολογικών εξετάσεων που προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την καλή κατάσταση της υγείας  ανθρώπων που αθλούνται ή κάνουν έντονη γυμναστική σε τακτική βάση.

Aegean Medical Service

Ο Έλεγχος των Καρκινικών Δεικτών για Άνδρες στοχεύει στην πρόληψη ή την παρακολούθηση ανθρώπων με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό.

Aegean Medical Service

Ο Έλεγχος των Καρκινικών Δεικτών για Γυναίκες στοχεύει στην πρόληψη ή την παρακολούθηση ανθρώπων με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό.

Aegean Medical Service

Το συγκεκριμένο πακέτο χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των λιπιδίων στον οργανισμό, καθώς η παρουσία τους σε μεγάλες ποσότητες ή η ανώμαλη λειτουργία τους μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες παθήσεις.

Aegean Medical Service

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων, που ελέγχει το γενικό επίπεδο υγείας και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

AEGEAN MEDICAL ΝΕΑ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις από την Aegean Medical Service

Αντιμετώπιση του καρκίνου μαστού
29 Δεκεμβρίου, 2022

Τι ειναι η μαστογραφια;

Η μαστογραφία είναι μια σημαντική εξέταση προ συμπτωματικού ελέγχου που σας απαλλάσσει από την ανησυχία από χρόνο σε χρόνο,