Σχετικα με εμας - Covid 19 Thessaloniki | Ελλάδα για τις διακοπές | ιατρικές υπηρεσίες σε τουρίστες
Aegean Medical

COVID-19 τεστ Θεσσαλονίκη. Ιατρικό εξειδικευμένο δίκτυο το οποίο, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, εκτελεί μοριακές δοκιμές covid-19. Οι καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Προσφέροντας ιατρική υποστήριξη 24/7 για να ζήσετε διακοπές χωρίς προβλήματα

Δίκτυο Aegean Medical
THESSALONIKI - MITROPOLEOS
+ 30 2310 224 224

THESSALONIKI - AMPELOKIPOI
+ 30 2310 730 070

THESSALONIKI - 25IS MARTIOU
+30 2310 303 050

STAVROS
+ 30 698 111 0786

ASPROVALTA
+ 30 698 111 0786

VRASNA
+ 30 698 111 0786

HANIOTI
+ 30 698 517 9999

POLYCHRONO
+ 30 698 517 9999

PEFKOCHORI
+ 30 698 517 9999

N. MARMARAS
+ 30 698 517 9999

AIDIPSOS
+ 30 698 517 9999

PEFKI
+ 30 698 517 9999

Follow Us On Instagram

Δευτέρα-Παρασκευή 7-22:00, Σάββατο 7-15h

Διαγνωστικό κέντρο - Μητροπόλεως

+30 698 517 9999  +30 2310 224 224

info@aegeanmedical.gr

Γραφεία σε όλη την Ελλάδα

Τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε μας
 

Σχετικα με εμας

Aegean Medical Doctors Thessaloniki | Halkidiki  >  Σχετικα με εμας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Aegean Medical Service, με την ισχυρή της θέση στον τομέα των ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, έχει σαν στόχο την αξιόπιστη και προσιτή διάγνωση, με σεβασμό στον άνθρωπο και τον ασθενή.

Αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιατρικές εταιρείες, εφαρμόζοντας πιστά τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας της, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εξετάσεων, με πλήρη αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, από το 2010.

Διαθέτει 5 Διαγνωστικά κέντρα στη Θεσσαλονίκη, σε Κέντρο, Δυτική και Ανατολική Θεσσαλονίκη, με βασική αρχή και δέσμευση να παρέχει στους εξεταζόμενους τέτοιες υπηρεσίες, που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους, ενώ παράλληλα δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο προσωπικό της να επιτυγχάνει τους στόχους ποιότητας που θέτει σε καθημερινή βάση.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από μία ομάδα ικανών, άρτια καταρτισμένων και έμπειρων ιατρών και στελεχώνεται από παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό άριστα εκπαιδευμένο, που χαρακτηρίζεται από ευγένεια, ήθος, διακριτικότητα και ευαισθησία, όπως επιβάλλεται ειδικά στο χώρο της υγείας.

Η εταιρεία διαθέτει κορυφαίο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, σε συνεργασία με την General Electric, επενδύοντας με τον τρόπο αυτό σε κορυφαία μηχανήματα νέας τεχνολογίας.

Μέσα από την πολυετή πείρα, τη διαρκή βελτίωση, την υιοθέτηση και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών του σήμερα, τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού, την εφαρμογή πρωτοκόλλων διασφάλισης ποιότητας, αλλά και την καθημερινή ανθρώπινη προσέγγιση, η Aegean Medical Service κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των ασθενών. 

Τέλος, η Aegean Medical Service, κυριαρχεί στον κλάδο παροχής ιατρικών υπηρεσιών προς τους τουρίστες που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ιατρείων σε περιοχές με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον και δίνει λύσεις με κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας σε εκατοντάδες ξενοδοχεία, σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ.

Η Aegean Medical προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με εξατομικευμένη βοήθεια στον τομέα της υγείας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι γιατροί προτείνουν, διαχειρίζονται και οργανώνουν ακόμη και τα πιο περίπλοκα ιατρικά προβλήματα και απαιτήσεις.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η καλύτερη ιατρική εταιρεία με τους πιο έμπειρους γιατρούς, σας προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ AEGEAN MEDICAL

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι γιατροί προτείνουν, διαχειρίζονται και οργανώνουν ακόμη και τα πιο περίπλοκα ιατρικά προβλήματα και απαιτήσεις, άμεσα, σε Εθνική και Διεθνή κλίμακα

Πιο συγκεκριμένα, η Aegean Medical παρέχει:

 • 24 ωρη παροχή υπηρεσιών από εξειδικευμένο προσωπικό και ιατρούς 365 ημέρες τον χρόνο
 • Συμβουλευτική υπηρεσία από νοσηλευτές και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
 • Ανταπόκριση στην κλήση σας από 30 λεπτά έως μια ώρα
 • Νοσηλεία κατ’ οίκον στο περιβάλλον του ασθενούς, χωρίς να χρειάζεται μετακίνηση. Χρησιμοποιώντας τον πλέον ασφαλή και συγκροτημένο εξοπλισμό, συνθέτοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας
 • Όλο μας το προσωπικό είναι προσεκτικά επιλεγμένο έμπειρο και εξοπλισμένο με όλα τα τεχνολογικά μέσα που χρειάζεται για να παρέχει υψηλή ποιότητα ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών
 • Συμβουλευτική υπηρεσία από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
 • Η Aegean Medical Service είναι σε θέση να καλύψει εξ’ ολοκλήρου όλες τις ανάγκες, ακόμη και του πιο πολύπλοκου περιστατικού από εξειδικευμένο ιατρό (όλων των ειδικοτήτων), έμπειρο νοσηλευτή, τις εξετάσεις (εργαστηριακές εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπερήχους και Triplex καρδιάς κατ’ οίκον) μέχρι και τον εξοπλισμό νοσηλείας (κρεβάτι, γερανό ανυψώσεως, οξυγόνο, κτλ) και τα αναλώσιμα υλικά (επιθέματα, καθετήρες) που θα χρειαστεί ο ασθενής
 • Συνεχής αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του κώδικα δεοντολογίας
 • Πανελλήνιο και Διεθνείς δίκτυο ιατρών οδοντιάτρων και νοσηλευτών
 • Αυτοματοποιημένο περιβάλλον για την επίσκεψη ιατρών στον χώρο σας
 • Επίσκεψη νοσηλευτών στον χώρο σας με αποστολή πλήρους ιατρικής αναφοράς
 • Εκτίμηση θεραπείας και κόστος, με την δυνατότητα ρύθμισης των χρεώσεων
 • Έλεγχο των ιατρικών τιμολογίων / αποδείξεων
 • Έλεγχος ιατρικού φακέλου
 • Μελέτη καθορισμού του καταλληλότερου τρόπου υγειονομικής μεταφοράς, ιατρικού εξοπλισμού και ιατρικής συνοδείας
 • Μετάφραση και διερμηνεία
 • Εκπαίδευση και συνεχείς ενημέρωση του επιστημονικού και λοιπού προσωπικού μας, καθώς και των άμεσων συνεργατών μας

Για την επιτυχή πραγματοποίηση των παραπάνω λειτουργιών, η Aegean Medical Service κατέχει συντονιστικό κέντρο με κεντρική βάση δεδομένων, που ελέγχεται και συντονίζεται από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας μέσω των πιο κατάλληλων εξειδικευμένων προμηθευτών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για τη ασφάλεια και ικανοποίηση των πελατών.

168

Ικανοποιημένοι ασθενείς

2590

Τμήματα Υγείας

347

Δωρεές αίματος

1912

Περιστατικά

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ.
Η Aegean Medical προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με εξατομικευμένη βοήθεια στον τομέα της υγείας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.